Asukastoiminta

Asukkaille järjestetään ja mahdollistetaan asumisneuvojien toimesta monenlaista toimintaa läpi vuoden. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista, eikä vaadi mitään aikaisempaa osaamista tai naapureiden tuntemista. Tärkein tarkoitus on lisätä asumisviihtyvyyttä. Ota yhteyttä talosi asukastoimikuntaan tai asumisneuvontaan, jos haluat lisätietoja.


JNP lainaa

Asukkaat voivat nyt lainata asuntotoimistolta erilaisia harrastevälineitä 10€ panttia vastaan.
Lisätietoja tästä.

Asukastapahtumat

Asukasraati ideoi asumisneuvojien kanssa vuosittain sekä kesäkuulle että marraskuulle asukastapahtumat. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki JNP:n asukkaat. Asukkaat saavat tapahtumista lisätietoa sähköpostitse sekä kiinteistöjen ilmoitustauluilta.

Asukastoiminta

Jokaisessa kohteessa asukkaiden on mahdollisuus muodostaa oma asukastoimikuntansa, tai osallistua jo olemassa olevaan asukastoimikuntaa olemalla yhteydessä sen puheenjohtajaan. Jokaiselle kohteelle on varattu toimintarahaa asukasmäärän mukaan.

Asukastoimikuntien puheenjohtajat

Rytmikuja: Seija Junttila, seija.junttila @ luukku.fi
Pehtorintie 9: Eino Putkonen, eino.putkonen @ pp.inet.fi

vuokra-asunto Jyväskylä

KIVÄÄRITEHTAANKATU:

Kuntosali

Kivääritehtaankatu 10:n asukkaille G -rapusta löytyy kuntosali. Kuntosalia voi käyttää klo 07.00 – 22.00 välisenä aikana. Asukkaat pääsevät omilla avaimillaan kulkemaan tilaan, vain H, I ja L -talojen asukkaiden tulee ottaa yhteyttä asuntotoimistoon oman avaimen saamiseksi.

Kerhohuone

Kivääritehtaankatu 10:n asukkaille L-talon kerhotiloista löytyy biljardipöytä, musiikkivehkeet, keittiö sekä lautapelejä ym. Kerhohuone on käytettävissä 07.00-22.00 välisenä aikana. Asukkaat pääsevät omilla avaimillaan kulkemaan tilaan, vain H, I ja L -talojen asukkaiden tulee ottaa yhteyttä asuntotoimistoon oman avaimen saamiseksi.

Kierrätyshuone

Kivääritehtaankatu 10 J:n kellaritiloissa sijaitseva kierrätyshuone on tarkoitettu kaikille JNP:n asukkaille. Kierrätyshuoneelle voi tuoda itselle tarpeetonta hyvässä kunnossa olevaa tavaraa sekä huonekaluja (ei tekstiilejä). Kierrätyshuonetta pyörittää A-C -talossa toimistoa pitävä Kello ry, johon voi ottaa yhteyttä kierrätyshuoneella asioimiseksi tai sinne tuotavaan tavaraan liittyen. Kello ry 044 282 1119.


NUORET ASUKKAAT:

Asukasraati

Joka vuodelle valitaan oma asukasraati, jonka toimintaa asumisneuvojat ohjaavat. Asukasraadin tärkein tehtävä on tuoda asukkaiden ääni kuuluville, ja vaikuttaa siten asukkaille järjestettävään toimintaan. Asukasraatiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista, matalan kynnyksen toimintaa, eikä asukkaan siis tarvitse valmiiksi tietää tai osata mitään. Pääasia on, että haluaa olla mukana ideoimassa asukasiltoja ja -tapahtumia. Asukasraati pääsee myös suunnittelemaan ja toteuttamaan kaksi isompaa asukastapahtumaa. Aktiivisesta osallistumisesta saa kirjallisen todistuksen ja tietysti arvokasta kokemusta mm. tapahtumajärjestämisestä. Asukasraatiin voi tulla mukaan missä vaiheessa vuotta tahansa, eikä osallistuminen ole sitovaa.

Asukasillat

Asukasiltoja järjestetään kahdeksaan kertaa vuoden aikana, jolloin ennalta suunniteltuun toimintaan pääsee mukaan tietty määrä ilmoittautuneita asukkaita. Asukasillasta asukkaat saavat aina tietoa suoraan asumisneuvojilta joko sähköpostitse tai viestitse.

vuokra-asunto Jyväskylä

vuokra-asunto Jyväskylä