Asuntohakemus

Jos sinulla tulee kysyttävää asunnon hakemisesta tai vuokrauksesta, voit olla yhteydessä asuntotoimistoon
soittamalla Asuntotoimistolle, sähköpostitse tai täyttämällä tästä yhteydenottolomakkeen.


TEE ASUNTOHAKEMUS TÄSTÄ

 
Täytä hakemus huolellisesti

Aloita asunnonhaku täyttämällä asuntohakemus. Hakemus suositellaan täytettäväksi ennen kuin soitat Asuntotoimistoon. Kerro hakemuksella mahdollisimman tarkasti asunnon tarpeestasi. Asukasvalinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen ja varallisuuden perusteella. Asuntoja tarjotaan yhdelle hakijalle kerrallaan. Näyttö järjestetään vain tarjouksen saaneelle hakijalle. Asuntoa tarjotaan sen jälkeen, kun asunnonhakijalta on kartoitettu asunnon tarve ja tarkistettu luottotiedot.

Vapaat asunnot

Vapaat asunnot ilmoitamme Vuokraovi.com -sivustolla. Osa vuokraovessa näkyvistä asunnoista voi olla varattuja eli niistä on tehty tarjous ja odotamme tarjoukseen vastausta.

Yksi hakemus

Hakemuksen täyttämällä voit hakea kaikkia asuntojamme. On siis mahdollista hakea asuntoa sellaisesta kohteesta, jossa ei ole hakuhetkellä vapaita asuntoja. Valitse hakemukselle kaikki asuinalueet, joista olet oikeasti kiinnostunut. Jos etsit asuntoa yhä 3 kk jälkeen hakemuksen lähettämisestä, tee uusi hakemus.

Kaikki tiedot asunnoista

Nettisivuiltamme / Vuokraovi.com:sta löytyy kaikki tieto, joka meillä on asunnosta antaa. Kaikista kohteista löytyy julkisivukuvat ja suurimmasta osasta myös asuntojen pohjakuvat. Valitettavasti kaikista asunnoista ei ole sisäkuvia.

vuokra-asunto Jyväskylä

vuokra-asunto Jyväskylä